mavrica 6

Je center za delovno terapijo in senzorno integracijo.

Poslanstvo je skrb za dobrobit otrok, njihov razvoj ter strokovna podpora in pomoč staršem, skrbnikom, vzgojiteljem, učiteljem ter spodbuda k zdravemu razvoju družbe. 

“Naše poslanstvo je vsem otrokom zagotoviti najboljšo podporo, da bi izurili svoje optimalne gibalne in kognitivne spretnosti, pridobili in izboljšali senzorno predelavo in dosegli svoj polni potencial."

naša ekipa

Katja Godnič

Ustanoviteljica in terapevtka

Je ustanoviteljica Mavrice 6, centra za delovno terapijo in senzorno integracijo. Po poklicu je delovna terapevtka in dela za dojenčke, otroke in starše ter ostale, ki potrebujejo strokoven posvet ali intervencijo. Je tudi absolventka Aplikativne kineziologije, nevro- terapevtka po metodi RNO (Bobath), terapevtka senzorne integracije (Aires Sensory Integration), nevro-mišičnega tejpinga (NMT) in certificirana inštruktorica za masažo dojenčkov z mednarodno licenco (IAIM). Z dolgoletnimi izkušnjami kot delovna terapevtka v razvojni ambulanti in številnimi opravljenimi izobraževanji, se njeno strokovno delo močno povezuje in prepleta s prakso. Ima veliko izkušenj z otroki z različnimi razvojnimi pomanjkljivostmi.

Poleg strokovnosti in profesionalnega pristopa jo odlikuje srčnost kot dejstvo, da ji je skrb za otrokovo dobrobit in dobrobit družine resnično pomembna.

POVEZUJEMO SE Z